Smart Spin Off

Această inițiativă este realizată în parteneriat cu membrul nostru fondator, Politehnica București.

Prin aceasta, dorim să promovăm cele mai bune planuri de afaceri realizate de către studenții de la Politehnica București, în vederea finanțării de către membrii și partenerii noștri. Este binecunoscut faptul că spin-off-urile universitare (cunoscute și sub numele de spin-outs universitare) sunt companii care transformă invențiile tehnologice dezvoltate din cercetarea universitară.

Etapele procedurale sunt următoarele:

  • 01

    Universitatea oferă expertiză, cunoștințe și sprijin studenților înscriși într-un program specializat, ajutându-i să își dezvolte abilitățile de cercetare, inovare și antreprenoriat pe parcursul întregului parcurs de învățare (mai multe informații despre acest lucru aici Centrul de Antreprenoriat UPBIZZ).

  • 02

    Rezultatele acestui proces sunt planuri de afaceri complete realizate de studenți;

  • 03

    Le selectăm pe cele mai bune dintre cele care au legătură cu domeniile noastre cheie și le publicăm în această secțiune.

  • 04

    După ce un plan de afaceri este publicat, membrii și partenerii noștri au posibilitatea de a investi și de a deveni acționari în start-up.

The procedural steps are the following:

In the learning process university offers consultancy, expertise and mentoring for the research, innovation and entrepreneurial skills for the students who are enrolled in a special program (more information about this here Centrul de Antreprenoriat UPBIZZ);

The results of the process are complete business plans made by students;

We select the best of those who are related with our key domains, and publish in this section;

After a business plan is published, our members and parteners have the opportunity to financing and become shareholders in the start-up;

Nu există limite impuse în ceea ce privește valoarea finanțării sau a capitalului propriu împărțit investitorilor. Acestea vor fi stabilite prin negocieri directe între proprietarul planului de afaceri și potențialul investitor. Personalul nostru poate media procesul dacă părțile cer acest lucru.
De asemenea, așteptăm propuneri din partea membrilor și partenerilor noștri pentru domeniile specifice în care doresc să investească la următoarea adresă de e-mail: citicluster@upb.ro

Această inițiativă se află în faza de dezvoltare.
Estimăm că va fi pe deplin operațională la 30 septembrie 2023.