Accesați servicii gratuite de digitalizare și inovare!

Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, POLITEHNICA București își reafirmă angajamentul față de inovare și progres prin lansarea clusterului inovator CITI (Cluster for Innovation, Technology, and Intelligence) în domeniul „smart city”, aderând la standardele internaționale. Înființat în 2023, acest cluster reprezintă o inițiativă inovatoare și ambițioasă a comunității academice și a sectorului privat, menită să aducă beneficii semnificative dezvoltării urbane inteligente.
Prin cei doi membri fondatori, CITI Cluster oferă acum autorităților publice locale din regiunile Sud Muntenia și București-Ilfov posibilitatea de a accesa servicii gratuite de digitalizare și inovare în valoare de până la 60.000 de euro. Aceste servicii sunt dedicate optimizării proceselor administrative, modernizării infrastructurii și îmbunătățirii calității vieții în comunități.

Ca atare, autoritățile publice locale din aceste regiuni pot valorifica expertiza tehnologică și resursele CITI Cluster prin intermediul a doi parteneri cheie:

BEIA CERCETARE SRL, oferind solutii specializate de cercetare si inovare pentru medii urbane, accesibile AICI.

BUCURESTI PROMO ROBOTS SRL, propunand solutii inovatoare bazate pe robot si detalii de automatizare disponibile AICI.

Aceste servicii gratuite fac parte integrantă din proiectul „Wallachia eHUB (WEH)”, o inițiativă a ecosistemului digital menită să aducă beneficii durabile comunităților locale și să promoveze inovația și digitalizarea în întreaga regiune.

Într-o eră în care tehnologia joacă un rol esențial în dezvoltarea comunității noastre, CITI Cluster și partenerii săi sunt dedicați să aducă inovație în fiecare aspect al vieții urbane.