Primăria Sectorului 6

Membru fondator

Sectorul 6 se evidențiază ca una dintre cele mai dinamice administrații locale din București, concentrându-se pe îmbunătățirea calității vieții atât a cetățenilor, cât și a companiilor, prin investiții în infrastructură locală și spații verzi, precum și în educație și servicii publice.

Având aceste obiective în vedere, administrația Sectorului 6 a reușit să obțină cu succes o cantitate din ce în ce mai mare de resurse din bugetele locale și naționale, finanțare europeană și alte surse disponibile, pentru a implementa peste 60 de proiecte europene și a dubla bugetul de investiții al sectorului în ultimii trei ani.

Un număr mare dintre aceste investiții materiale și imateriale sunt realizate prin parteneriate naționale și internaționale cu organizații publice și private.

Parteneriatele și colaborările cu organizațiile publice sau private la nivel local, național și internațional, precum și implicarea universităților în comunitatea locală a Sectorului 6, reprezintă o prioritate de top a administrației actuale.

Primăria Sectorului 6 Website