CITICluster -partener strategic al SpaceFEST 2024!

Astronauţi internaţionali – prezenţi în România la mai multe evenimente în cadrul POLITEHNICII București.

SpaceFEST 2024, unul dintre cele mai prestigioase evenimente dedicate explorării spațiale din Europa, are plăcerea să anunțe un nou parteneriat strategic. CITICluster se alătură echipei SpaceFEST ca partener oficial, aducând o nouă dimensiune și o expertiză valoroasă în domeniul tehnologiei informației.

CITICluster este un hub inovator pentru tehnologia informației și comunicare, oferind soluții avansate de cloud computing, analiză de date, și servicii de securitate cibernetică. Cu o echipă dedicată și cu o experiență vastă în domeniu, CITICluster aduce o contribuție semnificativă în cadrul SpaceFEST 2024.

“Suntem încântați să avem CITICluster alături de noi în această călătorie către explorarea spațiului cosmic,” a declarat Gabriel PETREA, director general adjunct POLITEHNICA București. “Parteneriatul nostru marchează o etapă importantă în dezvoltarea evenimentului nostru și aduce oportunități noi și inovatoare pentru toți participanții.”

SpaceFEST 2024, care va avea loc în perioada 31 mai-3 iunie, aduce împreună 4 astronauți NASA, pasionați de spațiu, cercetători, oameni de știință, și reprezentanți ai industriei aero-spațiale pentru a discuta cele mai recente inovații și provocări în domeniul explorării spațiale.

Pentru mai multe informații despre SpaceFEST 2024 și parteneriatul cu CITICluster, vizitați site-ul.