Centrul Internațional Tehnic pentru Inovație în Tehnologii Smart

SVG Icon
Misiunea sa este să desfășoare activități de cercetare avansate și inovatoare în domeniul Smart C (Comunitate, Oraș, Județ și Țară), pentru a depăși limitele tehnologice actuale existente în acest sector și pentru a forma resurse umane specializate în proiectarea Comunităților Smart prin activități de cercetare de excelență care răspund provocării industriei și societății, în scopul menținerii unei poziții competitive a României în cursa domeniului Smart C (Comunitate, Oraș, Județ și Țară) și pentru a crea un impact socio-economic puternic pentru industrii, cetățeni și Guvern.
SVG Icon
CITI își propune, de asemenea, să realizeze toate aceste lucruri printr-o colaborare și dialog permanent atât cu instituțiile publice importante pentru dezvoltarea Smart C în România și Europa, cât și cu reprezentanții mediului economic care doresc să contribuie în mod real la creșterea acestui centru și la îndeplinirea misiunii sale.
SVG Icon
Centrul Internațional Tehnic pentru Inovație în Domeniul Smart C (Comunitate, Oraș, Județ, Țară) - CITI este animat de viziunea și dorința de a studia și elabora modele de dezvoltare a comunităților de tip Smart, în cadrul cărora cercetătorii săi contribuie la dezvoltarea conceptelor de disciplină și tehnologie care pot fi integrate într-un astfel de model, pentru rezolvarea problemelor reale ale lumii. Centrul va avea un rol cheie în cercetarea Smart C în România, integrând, dezvoltând și îmbunătățind realizările existente ale POLITEHNICA București în acest domeniu, cu perspectiva de a deveni un Centru de Excelență la nivel european.

01

Centrul Internațional Tehnic pentru Inovație în Domeniul Smart C (Comunitate, Oraș, Județ, Țară) - CITI este animat de viziunea și dorința de a studia și de a elabora modele de dezvoltare a comunităților de tip Smart. Este o comunitate în care cercetătorii săi vor contribui la dezvoltarea conceptelor de disciplină și tehnologie care pot fi integrate într-un astfel de model și la rezolvarea problemelor reale ale comunităților. Centrul va avea un rol cheie în cercetarea Smart C în România, integrând, dezvoltând și îmbunătățind realizările existente ale Politehnicii București în acest domeniu, cu perspectiva de a deveni un Centru de Excelență la nivel european.

02

CITI își propune să realizeze toate aceste lucruri printr-o colaborare și dialog permanent atât cu instituțiile publice importante pentru dezvoltarea Smart C în România și Europa, cât și cu reprezentanții mediului economic care doresc să contribuie în mod real la creșterea acestui centru și la îndeplinirea misiunii sale.

03

Misiunea sa este de a desfășura activități de cercetare avansate și inovatoare în domeniul Smart C (Comunitate, Oraș, Județ și Țară), pentru a depăși limitările tehnologice actuale existente în acest sector și pentru a forma resurse umane specializate în proiectarea Comunităților Smart, prin activități de cercetare de excelență care răspund provocărilor industriei și societății, în scopul menținerii unei poziții competitive a României în cursa domeniului Smart C (Comunitate, Oraș, Județ și Țară) și pentru a crea un impact socio-economic puternic pentru industrii, cetățeni și guvern.

Această inițiativă se află în faza de dezvoltare. Estimăm că va fi complet operațional în 31 octombrie 2023.